(  0) ALBATLANTA - Albanian Community of Atlanta (since 1995)
Enter your email address to join our mailing list:
Populli: "I dehuri gjithnje betohet se nuk eshte i pire" 
Sophia Loren:
Heshtja dhe buzėqeshja janė dy fjalė shumė tė fuqishme:
buzėqeshja ėshtė mėnyra pėr tė zgjidhur shumė probleme, dhe heshtja pėr tė shmangur shumė probleme...
 


Biblioteka Virtuale

Copyright AlbAtlanta @ 1995-2018